top of page

Re-move 100 ml 440 kr

Det speciella med Re-move är att huden är intensivt omhändertagen även under rengöringsprocessen. Huden är optimalt förberedd för efterföljande vård. Denna rengöringsmjölk är absolut mineraloljafri och tvålfri. Aloe vera basen ger en avslappnad och frisk hudkänsla. Också lämplig som ögonttvätt. För en bra start på dagen och det optimala villkoret för vård på natten.

Använd bdr Re-move för daglig rengöring på morgonen och på kvällen.

Re-action natural 10 % Peeling 795 kr

Glykolsyra anses vara den mest aktiva och förmånliga AHA-syran i hudvård. När den appliceras på huden så reagerar glykolsyran med det yttre hudlagret (epidermis), det försvagar de bindande egenskaperna hos lipiderna ("limmet") som håller ihop de döda cellerna. Detta är den mekanism som gör att det skadade yttre hudlagret "peelar" av och frambringar de undre nya hudcellerna, vilket ger huden en jämn, fläckfri struktur. Dessutom kan glykolsyra tränga in i den nya hudens cellmembran och stimulera dem att tillverka kollagen och elastiska fibrer som förbättrar och stärker hudens skick.

Denna AHA-syra finns i sockerrör, omogna vindruvor, ananas, och olika meloner. Eftersom glykolsyra utvinns ur frukter kallas den ofta även för fruktsyra, ibland benämns den även som sockersyra och på engelska heter den glycolic acid.

Re-vital Ansiktskräm 50 ml 1050 kr

Åldersvårdande ansiktskräm för torr, känslig, normal och mogen hud.

- Fuktgivande, motverkar transepidermala fuktförlusten (TEWL)

- Skyddande antioxidant

- Stödjer fibroblastproduktion, aktivering av cellreparationssystemet

- Mjukgörande med nödvändig hudvårdolja


Applicera på kvällen och / eller på morgonen över bdr Intensivseren som slutvård.


Fördelar :

Intensivt näring, vital och jämn hud. 

Denna rika vård är oumbärlig. Önskad arganolja och OPC (högeffektiv radikalavtagare med antioxidant effekt) i kombination med Matryxil för den mest intensiva vitaliseringen och åtdragningen av hela huden. Det hydrolipida skalet återuppbyggs och cellerna skyddas mot inre och yttre stressfaktorer. Dessutom ökar den synergistiska emulsionstekniken effekten av den tidigare applicerade bdr-aktiva. "Reversive Aging" - för en synligt yngre och näringsrik hud.

Re-move PH 100 ml 575 kr

Bdr Remove PH är aktiv rengöringskräm för blandhy, fet hy, stressad, inflammerad, röd och fläckig hud.

- tar bort smink, överflödigt hudfett och yt föroreningar

- talgnormalisierend

- antibakteriell, astringent och antiinflammatorisk

- keratolytisk


Användning :

Sprid över huden morgon och kväll, tvätta med ljummet vatten. Upprepa 1-2 gånger vid behov. 

Kan användas som en mask efter den första rengöringsprocessen. Låt det fungera i cirka 5-10 minuter. Upprepa 2-3 gånger i veckan för fet hud.


Fördel :

Du får en balanserad och klar hud.

Den innehåller mikroniserat silver, vilket gör denna rengöring så värdefull för inflammatorisk, oren hud samt känslig, stressad hud. Det har en talg-normaliserande, balanserande effekt och garanterar en matt, uppdaterad hudkänsla. Upplev helt enkelt ren, klar hud.

Använd morgon och kväll för daglig rengöring.

Re-action tonic 675 kr

Den uppfriskande intensiva tonicen har en balanserad och vitaliserande effekt, den är lämplig för vilken hud som helst tack vare den kompatibla formeln. Bland annat förbereder den huden perfekt för bdr serum och vårdprodukter som tillämpas efteråt med sina extraordinära och innovativa mekanismer. Ytan avrundas omedelbart, huden ser fint ut och fräsch. Tack vare mjölksyra och salicylsyra har bdr Tonic en mild, exfolierande effekt. Den unika kombinationen av växtens essenser ger huden en omedelbar hälsosam utstrålning, det hopsatta extraktet ger en synlig lyftningseffekt.


Fördel :

Omedelbart ger huden ett lung utseende.

Förbättrar hudens motståndskraft.


Applicering :

Applicera Reactivity Tonic sparsamt en eller två gånger om dagen efter rengöring med en bomullsplatta.

För mycket känslig hud fukta bomullsplattan på förhand.

Re-action deep peeling 795 kr

Den högaktiva glykolsyra appliceras 1 gång i veckan i upp till 15 min, på kvällen efter rengöring.

Syran extraheras från fint molekylärt sockerrörsocker. Ojämn hud blir klarare, mjukare och renare, strålande vacker och fräsch.


Funktion:

Den unika kompositionen med glykolic syra tar bort de döda hudcellerna på ett mycket skonsamt och effektivt sätt. 


Använd inte peeling med glykolsyra:

På sår, inflammerad hud, inflammerad akne eller om du har återkommande munsår.

Om du använder receptbelagd aknemedicin, exempelvis Isotretinoin (Roaccutan) eller Tretinoin.


Varning:

Kemisk Peeling kan göra din hud känsligare för solskador och risken att bränna sig av solen ökar. Undvik därför starkt solljus och UV-ljus från solarier under 1 vecka efter varje behandling. Vi rekommenderar dig att alltid använda solskydd med minst SPF15 efter varje behandling.

Re-vital PH Ansiktskräm 50 ml 1100 kr 

24-intensivvård för blandhy, fet hy, inflammerad, rodnad oren hud.

- antibakteriell

- antiinflammatorisk

- normalisering och gör hud matt

- lugnande

- regenerativ

- fuktgivande

- antioxidant


Applicera morgon och kväll över bdr Intensivseren som slutvård.


Fördelar:

Synlig lugnande av rodnad och irritation, fläckar och inflammation försvinner efter en kort tid, ärrbildning kan förebyggas.

Mattad, jämn hud.


Re-vital PH är multi-care-emulsionen för blandhy, rodnad, fläckig, fet, inflammerad och aknehud. Mikroniserat silver har antiinflammatoriska, antimikrobiella och antimykotiska effekter. Samtidigt regenererar och aktiviserar andra aktiva ingredienser (inklusive matryxil) och förhindrar ärrbildning. Den behagligt mjuka och lätta emulsionen i sin helhet ger en aktiv anti-aging effekt och en matt och jämn hud. Vacker, ren och slät hud - lämplig för alla åldrar, även i Altersakne. För dag och / eller nattvård.

Re-set 4D Ögonkräm 445 kr

Cellförnyande serum för ögon- och läppar med 4-dimensionell verkan mot tidens tecken.

- lugnande, regenerativ, omtänksamt

- donerar och binder fukt

- stöder cellförnyelse och sårläkning

- förhindrar förtidig hud åldrande och skyddar mot fria radikaler

- aktiverar lymfflödet och stärker blodkärlen

- minskar rynkor och svulnaden och mörka cirklar,

- fyller i rynkor från insidan


Annvänd på morgonen och / eller kvällen före

slutvården runt ögat och / eller läppområdet.


Fördel :

Den mycket potenta dräneringseffekten bekämpar svullnad och ögonskugga, den vitaliserande fuktförmågan ger ny utstrålning och ungdomlig utstrålning. Fina linjer slätas, mikrocirkulationen är aktiverad.

Med den kompromisslös nya formuläret Re-set 4D har bdr uppnått ett genombrott i ögon- och läppvård. Re-set 4D kombinerar intensiv regenerering med effektiv cellföryngring, maximerar fuktnivåer i det känsliga ögat och läppområdet. Den FGF2 (tillväxtfaktor) samverkar med naturliga ingredienser för en 4D effekt på fyra nivåer:

Med exklusiv FGF2 peptid, i samverkan med DMDM hydantoin, peptidkomplex och naturliga ingredienser skulle kunna utvecklas en ålders Repair kod som saknar likheter.

Re-lax 3 multi level serum 30 ml 1200 kr

Multi starkt serum mot tidens tecken. Det intelligenta serumet passar alla hudtyper och hudtillstånd

- aktiverar kroppens egen produktion av kollagen och hyaluronsyra.

- Mycket lugnande, skyddar och stärker den skadade hudens barriär och stöder regenereringen även vid inflammatorisk hud, uttrycket eller synligheten för de förstorade venerna korrigeras.


Applisering:

Fördela morgon och / eller kväll under slutvården på ansikte och décolleté.


Fördelar:

Radiant, tydligt och rent utseende, mjukt, ömt, ungdomligt fast, fast och jämn hud. Ett intelligent serum med en välbalanserad kombination av exceptionella, högteknologiska biotekniska IDC, som på många sätt sänker hudens åldringsprocess, minskar förekomsten av åldrande och aktiverar hudens reparationsprocess. Den inneslutna tripeptiden är särskilt effektiv mot expressionslinjer och förstärker den rynkreducerande effekten, åldringsprocessen kan vara imponerande och ständigt avtagande. Ett exklusivt urval av fyto-extrakt för att skydda huden mot fria radikaler och anti-allergiframkallande, lugnande och antiinflammatoriska. Multi-level regenerativ skydds system med anti-aging egenskaper känner igen varje hudbehov och passar alla hudar - även med förstorade kapillärer.

Re-flect spf 30 50 ml 495 kr

Medical solskydd - lämplig för alla hud - Paraben och mineraloljefritt, silikonfria, EO / PEG PPG fria Acrylatefrei och EDTA-friosynlig på hudytan (ingen vit rest på huden)


Lätt kräm absorberas omedelbart och lämnar en behaglig känsla på huden med hög skyddsnivå

Med bdr Re-flect skyddar du huden mot UVA- och UVB-strålar och därmed stoppar tecknen på förtidig hudåldring. Mineralsolskyddsmedel (Karanja titandioxid) ger en omedelbar solkräm med ytterligare antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper, den kemiska solskyddsmedel (bredbandsfilter UVA och UVB) ger det breda spektrum skydd mot solljus (byggtiden är ca 20-40min). 

Den biomimetiska lipopeptiden innehöller NEUTRAZEN ™ som har antiinflammatoriska, avsvällande, antibakteriella och lugnande egenskaper. Bdr Re-flect övertygar med sin lätta, smidiga, icke-feta textur som kan appliceras på makeup.


Använd: Ansikts- och dekolleté på bdr-serumet eller efter avslutad vård 


Aktiva ingredienser:

Biomimetisk lipopetid - NEUTRAZEN ™

"Biomimetic" betyder att den är baserad på den naturliga, hud-egna lipopetiden. Den innovativa tripeptiden lugnar irriterad hud, minskar bildandet av UV-ljusinducerad inflammatorisk mediatorer, har en decongestant och antiinflammatorisk effekt.

Karanja olja

Ansvarig för mineral solskyddsmedel, naturlig olja från frön från Karanja träd. Dessutom har den en antibakteriell och antiinflammatorisk effekt.


Vad betyder mineral och kemiskt solskydd?

Mineral solskyddsmedel ligger som en gips på huden, det ger omedelbart skydd, men förloras genom svettning / simning och skulle då alltid bli uppdaterad. Den kemiska solskyddsmedel tar cirka 20-40 minuter att bygga upp. Efter skyddsutvecklingen varar det ca 3-4 timmar och förlorar inte effekten ens i vattnet!

Genom kombinationen av mineral och kemisk solskyddsmedel, ger Re-flect direkt och varaktig solskyddsmedel!


Diamond Stick 800 kr

Livstidsgaranti på sticket. Naturligtvis gäller inte garantin om Diamond stick bryts av t.ex. ett fall eller av felaktig användning.


Rengör din hud med bdr Re-move eller Re-move PH - tvätta inte bort!

Glid i cirkulära rörelser med Diamond Stick över fuktig, frisk hud.

Tvätta sedan noggrant och applicera bdr-vårdprodukterna.


Rekommenderad användning: en gång i veckan för ansikte, nacke och dekolleté. Lämplig för alla hudtyper.


Bdr Diamondstick i kombination med bdr-rengörings- och vårdprodukter kan förbättra hudens utseende avsevärt.

Använd den för:

• ojämn hy

• reducerar små linjer

• stora porer

• reducerar hyperpigmentering

• reducerar små ärr


Observera:

Undvik skador och irriterade områden under användning.

Lite rodnad efter applicering är möjligt. Vi rekommenderar att du utför ett känslighetstest i ett icke-känsligt område i förväg.

Undvik starkt solljus dagarna efter applicering och använd bdr Re-flect-solskyddet.

Diamond Stick bör endast användas av en person.

Använd inte Diamond Stick om den är skadad!


Obs! Produkten får INTE används på torr hud. Vi rekommenderar att Remove eller Remove PH används. BDR kan inte ansvara för konsekvenserna när Diamond Stick används med andra produkter.

Använd endast lätt tryck i början - en gång per hudområde. Om det tolereras väl kan större tryck appliceras.

bdr kit för torr/normal/känslig hud 1500 kr

Erbjudande: ingår en 60 minuter 

bdr skräddarsydd ansiktsbehandling

bdr dermaceutical set

Känslig, normal, mogen, anti aging

Innehåll:

1x Re-move 30ml

1x Re-aktion naturlig "låg bas" 10ml peeling

1x re-lax 3 serum 10ml

1x Re-charge serum N 10ml

1x Re-vital kräm 15ml

bdr kit för för blandhy, fett/akne & stressad hud 1500 kr

Erbjudande: ingår en 60 minuter 

bdr skräddarsydd ansiktsbehandling

bdr dermaceutical set 

Blandhy, fet, inflammerad, röd, stressad och fläckig hud.

Innehåller:

1x Re-movePH 30ml rengöring

1x Re-action tonic professional 30ml

1x Re-action djup "låg bas 10%" 10ml peeling

1x Re-charge serum 10ml

1x Re-vital kräm PH 15ml

O2 Bubble C.M Gel 799 kr

Tvätta bort makeup före användning av O2 bubble Gel

Djup ansiktsrengöring för alla hudtyper från ledande koreansk märke Dm. Cell.

Förbättring av elasticitet, avgiftning av toxiner

Redusering av pigmentering

Snabb sedering av infektion, allergi eller atopisk hud.

Snabb sedation av infektion i huden som generera finnar.

Ljusare och renare huden där pigmentet är bosatt.

Tillväxthantering av svaga cellar.

Medan du rengör ansiktet, ta lämplig mängd gel och applicera med tunn lager på huden. Oxygen bildas och renhör huden från inre. Låt bubblor komma fram och efter åt massera huden. Tvätta av ansikte med vatten.

Man kan använda CO2 Gel som en caboxy mask: Applicera CO2 gel i 10- 20 min.


Dm.Cell 3% EGF Skin Renewal Cream 50ml 1200 kr

EGF Skin Renewal cream för kraftfull stimulering, antiage system för alla hudtyper.

Antibakteriel, regenererande, stark återfuktande EGF-hudförnyende kräm är multikräm som kan skydda UV-liv (SPF 5) och den innehåller 5% av 1 ppm koncentrerad Nobelpristagande celltillväxtpeptid (EGF).


En multi-funktionell kräm som återställer skadad hud tack vare stark återfuktning, bakteriedödande och reginererande funktion. Innehåler PGA som är 10 gånger starkare än hyaluronsyra med återfuktande funktion.

PGA ökar återfuktning nivå inne i huden och stöder huden i hälsosamt skick tack vare dess unika förmågor av nano molekyler.

PGA stimulerar kollagen och jämnar ut rynkor, gör huden mjuk ock elastisk. Den viktigaste är att den inte bara skapar effekten av återfuktning, utan också har en djup effekt.

PGA produceras från Japanska sojabönor. Tack vare detta blir en finn konsistens utan konserveringsmedel och kemi som perfekt accepteras av huden utan att orsaka allergi, passar till alla hudtyper, åldrar inklusive mycket känslig hud.


Applicering:

Direkt efter behandling.

Samt morgon och kväll. 


bottom of page